Ia akan menjadi kenyataan dgn Video Tutorial Langkah

demi langkah yang mudah dipahami dgn Starter Kit.

Nikmati air soya dan aneka taufufah hari ini jugaPernahkah anda menikmati hidangan Taufufah Cendol, Taufufah Krim Karamel, Taufufah Jagung Koktel, Taufufah Kek Karamel, Taufufah Jelly Strawbery, Taufufah Air Tebu dan banyak lagi. Memang COOL kan menikmati pelbagai hidangan taufufah special edition ini, lebih hebat dari hotel 5 star.

Gambar aneka taufufah


Sebelum anda terus membaca.....

Tonton video dibawah terlebih dahulu. Adakah taufufah ini yang
anda mahukan? Jika ya, anda memang pengemar taufufah sejati.
Teruskan membaca.Jika video kurang clear, tukar quality resolutionnya.
Caranya, klik button  dibawah video dan tukar kepada 360p atau 480p


Wow ini baru SPECIAL. Mana nak beli taufufah special nie?

Anda tidak akan jumpa dimana-mana. Kerana saya akan menggunakan segala pengalaman saya bekerja di hotel di bahagian Pastri kitchen untuk menghasilkan pelbagai hidangan aneka taufufah yang lazat ini.

Anda akan diajar membuatnya sendiri dengan Video Movie interaktif yang terbaik. Video movie ini akan mengajar anda dari asas membasuh kacang soya sehinggalah menghasilkan pelbagai taufufah special edition ini. Apa yang menarik Video movie ini merupakan gabungan text, gambar dan video yang sangat jelas membantu anda membuat hidangan taufufah yang putih, licin dan enak dimakan. Anda pasti boleh membuatnya tanpa perlu bersusah payah ke kursus air soya atau kursus taufufah.


Apa kata pembeli sebenar panduan lengkap ini

test
Teruskan membaca kerana banyak lagi testimonial dari pembeli sebenar


Apa? kena buat sendiri... Letih la macam nie....

Ya ramai diantara kita merasakan membuat air soya dan taufufah sesuatu yang meletihkan dan merimaskan. Nak tahu kenapa? Kerana mereka tidak tahu cara yang betul menguruskan dan memerah susu atau pati soya. Inilah yang menyebabkan dapur bersepah dengan hampas soya dan letih mengemas. Inilah sebenarnya yang meletihkan dan merimaskan.

Dalam video movie ini saya akan dedahkan teknik yang paling kemas dan mudah memerah pati soya dan menguruskannya. Jaminan saya dapur anda akan sentiasa bersih dan kemas. Tambahan lagi, kita akan meminimakan penggunaan bekas agar anda tidak perlu membuang masa mencucinya. Dengan kata lain aktiviti membuat taufufah lebih mudah dan menyeronokkan.


Siapa Saya Mentor Soya Nak Ajar Anda Nie
Murah je kosnya. Barulah puas menikmatinya

Memang murah. Dengan sekilo kacang soya yang berharga RM3.00 dapat menghasilkan satu tong besar taufufah. . Wah, kini anda boleh menikmati hidangan taufufah sepuas-puasnya dengan kos yang rendah. Satu penjimatan seumur hidup anda. Tambahan lagi anda boleh menjana pendapatan sampingan daripadanya.Teori dan Video Diberikan Sungguh Jelas

Gambar mysabunAnak-anak saya suka makan taufufah..selama ini saya hanya membelinya dipasar malam shaja kerana menyangkakan pembuatannya rumit dan melecehkan. Selepas melihat Video Movie  En hairul ni, saya terus bersemangat untuk menyediakan sendiri taufufah ini untuk anak-anak saya.

Penerangan secara teori dan video yang diberikan dalam video ini sungguh jelas dan langkah-langkah dan tip-tip yang tunjukkan adalah teratur sekali.
Kalau orang tak reti masak dan tak pernah ke dapur pun boleh je terus buat. Insyaallah...
 
Kepada yang berminat untuk menjadikan taufufah ini sebagai satu sumber pendapatan sampingan, amat digalakan untuk mendapatkan video movie ni kerana di dalam ini juga ada disertakan sekali tip-tip cara membina perniagaan taufufah dari A to Z . Perkongsian maklumat yang penting untuk mereka-mereka yang masih mentah dan baru dalam dunia perniagaan pasar malam. Syabas En Hairul.

Azmawati Zohri
Owner & Founder
www.MySabun.Com
GDL atau Sekko? Mana yang bahaya untuk Kesihatan?


Ramai yang tidak mengetahui Sekko yang dikenali dengan nama Gypsum atau 'Calcium Sulfate Dihydrate' merupakan bahan yang digunakan dalam industri pembinaan dalam pembuatan simen, celling, drywall dan plaster rumah. Mesti ramai yang terperanjat, namun itulah kenyataan sebenar.

Walaubagaimanapun, penggunaan yang sedikit di dalam taufufah tidaklah menjejaskan kesihatan. Namun pemakanan yang kerap dan berlebihan boleh memberi kesan negatif pada kesihatan jangka panjang terutamanya pada buah pinggang anda.

Jangan risau kerana ada pengantinya iaitu GDL. GDL (Glucono Delta Lactone) dihasilkan daripada buah-buahan melalui proses 'fermentation'. GDL yang  menghasilkan Tafufauh yang lebih cantik, licin dan  halus. Dengan membuat sendiri anda yakin taufufah anda lebih selamat dan sihat menggunakan gdl.Siapakah yang memerlukan produk ini


Semua pengemar taufufah yang ingin menikmati taufufah sepuas-puasnya dengan hasil tangan sendiri yang jauh lebih enak mengikut citarasa anda
Surirumah yang ingin menambahkan lagi menu hidangan keluarga dengan kepelbagaian aneka taufufah disamping boleh diberikan kepada jiran tetangga.
Pekerja-pekerja yang ingin menjana pendapatan sampingan dan melengkapkan diri dengan ilmu perniagaan. Inilah persediaan terbaik jika anda dibuang kerja kelak.
Peniaga-peniaga yang ingin menambah lagi produk jualan dan  menambah lagi ilmu bisnes makanan dengan lebih berkesan dan menguntungkan.
Pelajar, bekas pelajar dan penganggur yang ingin mendalami dan  memulakan bisnes pasar malam yang menguntungkan.


hanya di www.rahsiataufufah.com


MEMPERKENALKAN

VIDEO MOVIE
Panduan LENGKAP RAHSIA TAUFUFAH

Hak Cipta Terpelihara @ 2010-2011
Video Movie dalam Bahasa Malaysia 
Ecover Pakej Membuat Taufufah

Panduan lengkap Rahsia Taufufah merupakan tutorial lengkap mengajar anda membuat aneka taufufah dan air soya yang berkualiti, putih, licin dan berkilat. Anda juga turut didedah penggunaan mesin air soya, pengiraan kos dan strategi bisnes pasar malam. Starter kit juga disediakan. Anda akan pandai tanpa ke kursus air soya atau taufufah.

Pembelajaran panduan lengkap ini menggunakan video, text dan gambar dengan suara yang jelas memastikan anda mampu menghasilkan taufufah yang enak. Jom lihat kandungan panduan lengkap ini seperti dibawah:


Modul 1: Pelajari Resepi Terbaik Original Taufufah

Video movie ini akan mengajar anda membuat taufufah yang lazat. Anda akan diajar dari membasuh kacang soya sehinggalah siap satu hidangan taufufah yang enak. Semuanya dalam video interaktif yang menarik dengan video dan suara yang jelas. Anda hanya perlu gunakan blender dan periuk biasa untuk menyiapkannya.

Apa yang akan anda belajar:

1. Video cara menghasilkan pati soya pekat
2. Video cara memasak pati soya pekat
3. Video cara membancuh bahan pengeras taufufah
4. Video cara menghasilkan taufufah yang sedap dan lembut
5. Panduan membuat air gula putih dan gula melaka.Modul 2: Pelajari Resepi Terbaik Aneka Taufufah

Dalam video movie ini anda akan pelajari membuat pelbagai jenis Taufufah Cendol, Taufufah Krim Karamel, Taufufah Jagung Koktel, Taufufah Kek Karamel, Taufufah Jelly Strawbery, Taufufah Air Tebu  dan banyak lagi (Ruangan kosong diatas akan diisi pada hari pelancaran)

Apa yang akan anda belajar:

1. Video cara membuat taufufah cendol
2. Video cara membuat taufufah krim karamel
3. Video cara membuat taufufah kek karamel
4. Panduan membuat taufufah jagung koktel
5. Panduan membuat taufufah aneka perisa
6. Panduan membuat taufufah jelly
Modul 3: Resepi Terbaik Pembuatan Air Soya

Anda turut di ajar membuat air soya untuk diminum. Anda akan diberikan resepi air soya yang berkualiti dan sedap. Petua membuat air soya tahan lama dan lebih enak juga didedahkan. Tahukah anda keuntungan jualan air soya sangat berlipat kali ganda.

Apa yang akan anda belajar:

1. Video cara membuat air soya untuk dijual
2. Video membuat air gula putih untuk taufufah.
3. Video Cara Menggunakan Mesin Pengisar Soya
4. Tips air soya tahan lama
5. Tips menjadikan air soya lebih sedap.
6. Tips Membotolkan Air Soya botol
7. Jenis kacang soya digunakan oleh peniaga air soya.

DVD ini akan menjadi mentor soya anda dan membantu anda membuat soya yang laris sekali.Modul 4: Pendedahan Mesin Air Soya

Sekiranya anda serious untuk memulakan perniagaan air soya atau taufufah. Maka anda boleh menggunakan mesin Air Soya. Dengan mesin ini kerja-kerja mengisar, memerah dan memasak dilakukan dengan lebih mudah dengan sebuah mesin hebat.

Apa yang akan anda belajar:

1. Video menggunakan mesin air soya 3 in 1
2. Mesin-mesin yang digunakan untuk membuat air soya.Modul 5: Pengiraan Kos Taufufah

Panduan lengkap ini turut mengajar anda mengira kos dan keuntungan dengan tepat. Keuntungan dari bienes taufufah memang tinggi. Dengan memahami caranya, anda boleh mengira apa jua kos perniagaan anda.

Apa yang akan anda belajar:

1. Cara pengiraan kos taufufahModul 6: Strategi Bisnes Pasar Malam

Saya akan dedahkan strategi yang amat berkesan menarik pelangan dengan lebih cepat untuk mereka yang baru memulakan bisnes pasar malam. Teknik ini dari pengalaman saya sendiri dan terbukti berkesan. Saya turut dedahkan cara-cara peniaga pasar malam lain yang saya dapati berkesan meningkatkan pelangan dan jualannya.

Apa yang akan anda belajar:

1. Tips strategi bisnes pasar malam dari pengelamanPercuma Starter Kit

Starter kit yang dibekalkan ialah GDL. Didalam dvd ada diberitahu dimana tempat membeli gdl. JIka tidak dapat juga, boleh order dari saya seumur hidup anda. Starter kit utk penghantaran dalam Malaysia sahaja.BONUS: Cara Membuat Tauhu Lembut & Keras

Video Ini akan mengajar anda membuat tauhu lembut dan tauhu keras. Anda akan diajar tekniknya step by step dari awal sehingga siap tauhul lembut dan tauhu keras. Penggunakan GDL dalam pembuatan tauhu lembut dan tauhu keras lebih sedap dan menyelerakan. Anda juga diberi resepi istimewa untuk masakan tauhu lembut anda.

Apa yang akan anda belajar:

1. Video cara membuat tauhu lembutBisnes Taufufah dan Air Soya Paling Menguntungkan

Tahukah anda bisnes taufufah dan air soya merupakan bisnes paling menguntungkan. Terutamanya air soya. Bayangkan sekilo kacang soya yang berharga RM3.00 boleh menghasilkan lebih kurang 10 liter air soya. Wah keuntungan lebih 30 kali ganda dari kosnya. Memang lumayan.

Di dalam panduan lengkap ini anda bukan sahaja belajar membuat taufufah dan air soya. Malah didedahkan strategi-strategi yang mampu meningkatkan jualan anda dengan lebih pantas. Ilmu pengiraan kos dan break even point juga diajar bagi menjamin keuntungan yang lebih baik.


Inilah persediaan, jika anda dibuang kerja kelak...

Masih ingat lagi kegawatan ekonomi pada tahun 1997-1999. Ramai pekerja dibuang kerja disebabkan kemelesetan ekonomi. Situasi ini juga pernah berlaku pada tahun 80an. Dan tidak mustahil ia berulang lagi. Bagaimana jika anda dibuang kerja kelak. Bagaimana anak-anak dan keluarga anda. Adakah anda sanggup membiarkan mereka kesusahan dan kelaparan.

Inilah masa terbaik mempelajari ilmu yang membolehkan anda 'survive' dalam apa juga keadaan. Ilmu masakan adalah yang terbaik membantu menjana pendapatan. Perniagaan makanan mudah dimulakan dengan modal yang rendah. Anda boleh mempelajari apa jua jenis makanan yang anda sukai. Cuma dari pengalaman saya, makanan yang berasaskan air mempunyai margin keuntungan yang lebih tinggi dan jauh lebih untung.

Panduan lengkap ini turut mendedahkan 8 strategi terbaik meningkatkan jualan anda dengan lebih cepat. Strategi ini dari pengalaman saya sendiri dan peniaga-peniaga lain. Ia terbukti berkesan meningkatkan jualan produk anda dengan lebih pantas. Teknik kuasa viral (sebaran) juga akan dikupas bagi memajukan lagi perniagaan anda.


Pendapatan sampingan dengan taufufah

Tahukah anda, anda boleh menjana pendapatan secara sampingan dengan menjual taufufah. Sambil bekerja sambil menambah pendapatan dari jualan taufufah. Caranya mudah dengan meletakkan digerai-gerai orang lain dengan membayar komisen kepada mereka. Ia pasti dapat mengurangkan beban kewangan anda. Dapat buat hari Sabtu dan Ahad pun berbaloi. Tambahan lagi ia juga merupakan satu pendedahan awal sebelum anda memulakan perniagaan makanan dengan lebih serious.
Maklumat Penting Perniagaan Taufufah


kak wanVideo Rahsia Taufufah mengandungi maklumat penting dan idea menarik dalam menyediakan taufufah disamping menjana pendapatan menerusi perniagaan taufufah. Penyampaian maklumat dari cara pembuatan sehingga pemasaran dibuat dengan teratur berserta bantuan carta dan video yang mudah difahami.

Video ini sangat sesuai buat anda yang suka mencuba pelbagai resepi atau sedang mencari idea untuk memulakan perniagaan baru samada secara sambilan atau sepenuh masa, atau untuk peniaga-peniaga taufufah sedia ada untuk mendapatkan idea yang menarik bagi menjana keuntungan berganda.

Wan Norizan binti Abdul Hamid
www.wanorizan.com

Panduan Video Memudahkan Pembelajaran


Gambar Faizal"Kali pertama saya ingin belajar membuat taufufah sejak tahun 2002 lagi. Masa itu saya masih belajar di UiTM dan saya kerap berniaga dalam karnival atau festival melibatkan kolej. Sejak itu juga saya cuba mencari resepi dan panduan membuat taufufah. Malangnya, kebanyakan panduan tidak lengkap dan sukar dipahami tanpa video dan gambar.

Akhirnya, pada tahun ini, saudara Hairul, telah menulis video rahsia taufufah yang amat lengkap. Panduan yang disertakan video amat memudahkan proses pembelajaran membuat taufufah untuk makan sendiri atau berniaga. Ianya amat mudah dan perlu dimiliki oleh sesiapa sahaja yang ingin belajar cara membuat taufufah."

Faizal Syukri
www.faizalsyukri.com
Komen dari Pembeli Panduan lengkap Rahsia Taufufahtestimonial air soya

testimonial air soya

testimonial kelas taufufah

testimonial kelas taufufah

testimonial kelas taufufah

resepi taufufah testimonial

resepi tauhu keras

resepi taufufah testimonial
(silap tulis tu, bukan block taufufah tapi ebook taufufah
Dulu dlm ebook bervideo, tapi skrg dlm DVD video movie )

testimonial air soya

testimonial air soya dan taufufah

Ini merupakan komen yang saya terima dari pembeli melalui mesej facebook

testimonial air soya dan taufufah
Pakej Ini Untuk Kegunaan Sendiri Sahaja

Pakej ini untuk kegunaan anda dan keluarga anda dan bisnes air soya dan bisnes taufufahanda sahaja. Bukan tujuan untuk diedarkan kepada orang lain. Dan bukan tujuan untuk dijadikan bahan mengajar orang lain. Jika rakan-rakan anda berminat untuk belajar, mereka perlu membeli pakej ini sama seperti anda. Barulah adil kan.


Panduan lengkap ini diposkan ke rumah anda

Panduan lengkap ini diposkan ke rumah anda menggunakan Pos Laju. Saya akan memberikan Tracking Pos Laju dan anda boleh melihat sendiri perjalanan panduan lengkap ini ke rumah anda seperti dibawah. Pastikan ada orang di rumah/office untuk menerima panduan lengkap DVD dan bahan taufufah ini. Jika tidak, pihak pos akan tinggalkan kad untuk anda collect sendiri di pejabat pos.


Contoh Tracking Pos Express


Video dalam bentuk video movie


Kini dvd ini dalam bentuk dvd movie yang boleh dibuka di tv dvd player atau komputer, laptop, notebook, dvd player kereta atau apa sahaja alat yang boleh buka dvd movie. Jika tv anda tiada dvd player, boleh beli dvd player di hypermarket dgn harga yang murah. Jika notebook anda tiada dvd rom, boleh guna usb external dvd rom yang boleh beli di kedai komputer atau online.

Walaupun dalam bentuk dvd movie, videonya tetap dibahagikan kepada modul2 dan bab2 untuk memudahkan pembeli memilih topik yang ingin dipelajari. Tips tambahan dalam bentuk text pun ada dan boleh dibaca di tv. Sebenarnya ia sama seperti video ebook sebelum nie, cuma ia diubah kepada bentuk yang boleh di tonton dan dibaca di tv. Anda perlu guna remote control dvd player untuk memilih topik yang ingin dipelajari di kaca tv. Manakala untuk komputer boleh guna mouse atau keyboard.


Sudah bersedia membuat Air Soya,
Taufufah, Tauhu Lembut & Keras?


Dapatkan Sekarang
...

Dapatkan Panduan lengkap ini dengan Harga Tawaran RM60.00 sahaja
(Kos termasuk DVD, Starter Kit dan Kos penghantaran)


KLIK DISINI UNTUK CARA MEMBELI


Hanya RM60 Sahaja
Untuk semua modul dan bonus yang berbaloi
Untuk Ilmu menjana pendapatan seumur hidup
Ikhlas dari saya, Mohd Hairul Hissam


Gambar HairulMohd Hairul HIssam
Star Creative Center (JM0570510-X)


Kenali saya melalui blog saya di www.hairul.com
Banyak Resepi Best di blog saya di www.hairul.com


Untuk Pertanyaan Dan Bantuan:
Email Saya: soalan@rahsiabun.com
Boleh sms/call saya di no h/p saya: 013-7757915
Waktu Call/whatsap/SMS ialah dari 11.00 pagi hingga 9.30 malam sahaja
Jika saya tak angkat, mungkin saya berada di luar.
Tinggalkan sms/email dan saya akan reply bila saya balik.

ebook bonus

SAMPLE PERCUMA 3 EBOOK SPECIAL

3 Ebook bergambar ini diberikan percuma
ke email anda pada hari ini juga.
Ruangan email ada dibawah sekali.

Tahukah anda membuat kek batik tidak
memerlukan
oven atau mixer
. Cukup kuali untuk memasak bahannya.
Setelah masak di masukkan ke dalam acuan dan disejukkan.

Potongan buah style hotel ini sangat menceriakan hidangan majlis anda. Barulah gempak majlis anda. Ia menjadikan hidangan anda sungguh menyelerakan dan menyerlah.

Resepi mee goreng mamak ini dari pengalaman saya semasa bekerja di restoran dulu. Memang sedap dan lazat menikmati  mee goreng mamak bersama keluarga.

Dapatkan segera sebelum ditarik balik.
Ebook ini hanya dihantar ke email anda sahaja.
Sila isikan nama pangilan dan alamat email anda.