Ia akan menjadi kenyataan dgn Video Tutorial Langkah

demi langkah yang mudah dipahami dgn Starter Kit.

Nikmati air soya dan aneka taufufah hari ini juga



Pernahkah anda menikmati hidangan Taufufah Cendol, Taufufah Krim Karamel, Taufufah Jagung Koktel, Taufufah Kek Karamel, Taufufah Jelly Strawbery, Taufufah Air Tebu dan banyak lagi. Memang COOL kan menikmati pelbagai hidangan taufufah special edition ini, lebih hebat dari hotel 5 star.

Gambar aneka taufufah



Tonton Dulu Video Taufufah Special Ini.....


Jika video kurang clear, tukar quality resolutionnya.
Caranya, klik button  dibawah video dan tukar kepada 360p atau 480p


Wow SPECIAL. Taufufah Special untuk keluarga anda

Tentu anda teruja melihat aneka taufufah dan air soya di dalam video tu. Memang nampak sedap dan menyelerakan. Tentu keluarga anda sukakannya. Kalau anda buat sendiri di rumah, bertambah laa sayang keluarga anda pada anda. Tentu tak sabar-sabar mereka pulang atau berjumpa dengan anda.

Di dalam panduan ini anda akan belajar step by step dari awal sehingga siap. Cara menimbang pun diajar dengan terperinci. Sebab tu ramai yang berjaya hanya belajar dengan panduan hebat ini.


test
Teruskan membaca kerana banyak lagi testimonial dari pembeli sebenar


Bisnes Taufufah Di Rumah. Memang Untung

Bisnes taufufah memang sesuai dijalan dirumah secara sampingan atau fulltime. Ramai yang telah berjaya kerana ia mudah dimulakan dengan peralatan telah sedia ada dan modal yang kecil. Dan sambutannya pasti meletup kerana ia sangat diminati ramai. Yang penting taufufah anda kena benar-benar terbaik seperti yang diajar di dalam panduan nie. Baru boleh meletup dan mendapat sambutan.
.

resepi taufufah testimonial



Bisnes Air Soya Lagi Untung ....

Dalam panduan ini, anda turut belajar membuat air soya diminum yang sangat sedap. Air soya botol, air soya aneka panas, air soya aneka perisa juga turut di ajar di dalam panduan ini.. Apa yang menarik bisnes air soya lagi untung berlipat kali ganda. Anda akan diajar cara membuat air soya menggunakan blender di rumah dan juga menggunakan mesin soya yang lebih mudah menghasilkan pati air soya. Panduan nie memang lengkap untuk minum sendiri dan bisnes air soya. Rahsia memekatkan air soya dan cara mengeluarkan pati soya dengan lebih banyak turut diajar. Semuanya dari pengalaman peniaga air soya.


testimonial air soya



Siapa Saya Nak Ajar Anda Nie




Panduan Bisnes Pun Diberi

Di dalam dvd ini anda bukan sahaja mendapat resepi taufufah dan air soya sahaja. Malah terut diajar pelbagai panduan tentang bisnes. Anda di ajar dari memohon tapak perniagaan sehingga menjalankan bisnes air yang menguntungkan. Ini sangat memudahkan terus menjalan bisnes anda dengan jayanya. Cara mendapatkan peralatan dan balang air turut diajarSebab itu ramai yang berjaya.
Dan cara pengiraan kos juga diajar.


Inilah persediaan jika anda dibuang kerja

Pernahkah anda terfikir sekiranya anda kehilangan pekerjaan suatu hari nanti. Bagaimana jika kilang tempat bekerja anda ditutup atau berpindah. Ramai yang telah mengalami nasib seperti ini. Bagaimana jika berlaku pada diri anda suatu hari nanti. Bagaimana anak-anak dan keluarga anda.Adakah anda sanggup membiarkan mereka kesusahan dan kelaparan.

Inilah masa terbaik mempelajari ilmu yang membolehkan anda 'survive' dalam apa juga keadaan. Bersiap sedia dari sekarang. Ilmu masakan adalah yang terbaik membantu menjana pendapatan.Bisnes air balang mudah dimulakan dengan modal yang rendah. Kos memulakannya amat rendah. Manakala keuntungannya berganda.



Siapakah yang memerlukan produk ini


Semua pengemar taufufah yang ingin menikmati taufufah sepuas-puasnya dengan hasil tangan sendiri yang jauh lebih enak mengikut citarasa anda
Surirumah yang ingin menambahkan lagi menu hidangan keluarga dengan kepelbagaian aneka taufufah disamping boleh diberikan kepada jiran tetangga.
Pekerja-pekerja yang ingin menjana pendapatan sampingan dan melengkapkan diri dengan ilmu perniagaan. Inilah persediaan terbaik jika anda dibuang kerja kelak.
Peniaga-peniaga yang ingin menambah lagi produk jualan dan  menambah lagi ilmu bisnes makanan dengan lebih berkesan dan menguntungkan.
Pelajar, bekas pelajar dan penganggur yang ingin mendalami dan  memulakan bisnes pasar malam yang menguntungkan.


hanya di www.rahsiataufufah.com


MEMPERKENALKAN

VIDEO MOVIE
Panduan LENGKAP RAHSIA TAUFUFAH

Ecover Pakej Membuat Taufufah

Panduan lengkap Rahsia Taufufah merupakan tutorial lengkap mengajar anda membuat aneka taufufah dan air soya yang berkualiti, putih, licin dan berkilat. Anda juga turut didedah penggunaan mesin air soya, pengiraan kos dan strategi bisnes pasar malam. Starter kit juga disediakan. Anda akan pandai tanpa ke kursus air soya atau taufufah.

Pembelajaran panduan lengkap ini menggunakan video, text dan gambar dengan suara yang jelas memastikan anda mampu menghasilkan taufufah yang enak. Jom lihat kandungan panduan lengkap ini seperti dibawah:


Modul 1: Pelajari Resepi Terbaik Original Taufufah

Video movie ini akan mengajar anda membuat taufufah yang lazat. Anda akan diajar dari membasuh kacang soya sehinggalah siap satu hidangan taufufah yang enak. Semuanya dalam video interaktif yang menarik dengan video dan suara yang jelas. Anda hanya perlu gunakan blender dan periuk biasa untuk menyiapkannya.

Apa yang akan anda belajar:

1. Proses Membuat Taufufah
2. Peralatan Membuat Taufufah
3. Resepi Taufufah Original
4. Video Cara Membuat Taufufah
5. Resepi & Video Buat Air Gula Putih
6. Resepi & Video Buat Air Gula Merah
7. Tips Membuat Taufufah Lembut, Sedap & Tidak Hancur
8. Teknik Mengandakan Resepi Taufufah.





Modul 2: Pelajari Resepi Terbaik Aneka Taufufah

Dalam video movie ini anda akan pelajari membuat pelbagai jenis Taufufah Cendol, Taufufah Krim Karamel, Taufufah Jagung Koktel, Taufufah Kek Karamel, Taufufah Jelly Strawbery, Taufufah Air Tebu  dan banyak lagi (Ruangan kosong diatas akan diisi pada hari pelancaran)

Apa yang akan anda belajar:

1. Video cara membuat taufufah cendol
2. Video cara membuat taufufah krim karamel
3. Video cara membuat taufufah kek karamel
4. Video membuat taufufah jagung koktel
5. Video membuat taufufah air gula perisa tebu
6. Video membuat taufufah puding soya strawberry




Modul 3: Resepi Terbaik Pembuatan Air Soya

Anda turut di ajar membuat air soya untuk diminum. Anda akan diberikan resepi air soya yang berkualiti dan sedap. Petua membuat air soya tahan lama dan lebih enak juga didedahkan. Tahukah anda keuntungan jualan air soya sangat berlipat kali ganda.

Apa yang akan anda belajar:

1. Resepi Air Soya Original
2. Video Cara Buat Air Soya Dengan Blender
3. Video Cara Buat Air Soya Dgn Mesin Pengisar Soya
4. Video cara buat air gula untuk air soya
5. Cara Membotolkan Air Soya
6. Cara Membuat Air Soya Aneka Perisa spt soya jagung, soya keladi, soya strawberi, soya bandung dan soya coklat.
7. Cara Membuat Air Soya Panas
8. Cara mendapatkan mesin soya
9. Cara memekatkan air soya dengan tiga cara
10. Cara mengeluarkan pati air soya dengan lebih banyak
11. Cara menghilangkan buih air soya. niaga air soya.




Modul 4: Pendedahan Mesin Air Soya

Sekiranya anda serious untuk memulakan perniagaan air soya atau taufufah. Maka anda boleh menggunakan mesin Air Soya. Dengan mesin ini kerja-kerja mengisar, memerah dan memasak dilakukan dengan lebih mudah dengan sebuah mesin hebat.

Apa yang akan anda belajar:

1. Panduan menggunakan mesin air soya 3 in 1
2. Mesin-mesin yang digunakan untuk membuat air soya.



Modul 5: Pengiraan Kos & Bisnes Taufufah

Panduan lengkap ini turut mengajar anda mengira kos dan tips menjalan bisnes air soya dan taufufah anda

Apa yang akan anda belajar:

1. Cara pengiraan kos taufufah
2. Tips strategi bisnes pasar malam dari pengelaman
3. Cara memohon tapak penjaja tepi jalan, tapak pasar malam, tapak bazar dan tapak di dalam hyepermarket.
4. Cara mendapatkan peralatan niaga.




Percuma Starter Kit

Starter kit yang dibekalkan ialah GDL. Didalam dvd ada diberitahu dimana tempat membeli gdl. JIka tidak dapat juga, boleh order dari saya seumur hidup anda. Starter kit utk penghantaran dalam Malaysia sahaja.



BONUS: Cara Membuat Tauhu Lembut & Keras

Video Ini akan mengajar anda membuat tauhu lembut dan tauhu keras. Anda akan diajar tekniknya step by step dari awal sehingga siap tauhul lembut dan tauhu keras. Penggunakan GDL dalam pembuatan tauhu lembut dan tauhu keras lebih sedap dan menyelerakan. Anda juga diberi resepi istimewa untuk masakan tauhu lembut anda.

Apa yang akan anda belajar:

1. Video cara membuat tauhu lembut



Bisnes Taufufah dan Air Soya Paling Menguntungkan

Tahukah anda bisnes taufufah dan air soya merupakan bisnes paling menguntungkan. Terutamanya air soya. Bayangkan sekilo kacang soya yang berharga RM3.00 boleh menghasilkan lebih kurang 10 liter air soya. Wah keuntungan lebih 30 kali ganda dari kosnya. Memang lumayan.

Di dalam panduan lengkap ini anda bukan sahaja belajar membuat taufufah dan air soya. Malah didedahkan strategi-strategi yang mampu meningkatkan jualan anda dengan lebih pantas. Ilmu pengiraan kos dan break even point juga diajar bagi menjamin keuntungan yang lebih baik.


Inilah persediaan, jika anda dibuang kerja kelak...

Masih ingat lagi kegawatan ekonomi pada tahun 1997-1999. Ramai pekerja dibuang kerja disebabkan kemelesetan ekonomi. Situasi ini juga pernah berlaku pada tahun 80an. Dan tidak mustahil ia berulang lagi. Bagaimana jika anda dibuang kerja kelak. Bagaimana anak-anak dan keluarga anda. Adakah anda sanggup membiarkan mereka kesusahan dan kelaparan.

Inilah masa terbaik mempelajari ilmu yang membolehkan anda 'survive' dalam apa juga keadaan. Ilmu masakan adalah yang terbaik membantu menjana pendapatan. Perniagaan makanan mudah dimulakan dengan modal yang rendah. Anda boleh mempelajari apa jua jenis makanan yang anda sukai. Cuma dari pengalaman saya, makanan yang berasaskan air mempunyai margin keuntungan yang lebih tinggi dan jauh lebih untung.

Panduan lengkap ini turut mendedahkan 8 strategi terbaik meningkatkan jualan anda dengan lebih cepat. Strategi ini dari pengalaman saya sendiri dan peniaga-peniaga lain. Ia terbukti berkesan meningkatkan jualan produk anda dengan lebih pantas. Teknik kuasa viral (sebaran) juga akan dikupas bagi memajukan lagi perniagaan anda.


Pendapatan sampingan dengan taufufah

Tahukah anda, anda boleh menjana pendapatan secara sampingan dengan menjual taufufah. Sambil bekerja sambil menambah pendapatan dari jualan taufufah. Caranya mudah dengan meletakkan digerai-gerai orang lain dengan membayar komisen kepada mereka. Ia pasti dapat mengurangkan beban kewangan anda. Dapat buat hari Sabtu dan Ahad pun berbaloi. Tambahan lagi ia juga merupakan satu pendedahan awal sebelum anda memulakan perniagaan makanan dengan lebih serious.




Teori dan Video Diberikan Sungguh Jelas

Gambar mysabunAnak-anak saya suka makan taufufah..selama ini saya hanya membelinya dipasar malam shaja kerana menyangkakan pembuatannya rumit dan melecehkan. Selepas melihat Video Movie  En hairul ni, saya terus bersemangat untuk menyediakan sendiri taufufah ini untuk anak-anak saya.

Penerangan secara teori dan video yang diberikan dalam video ini sungguh jelas dan langkah-langkah dan tip-tip yang tunjukkan adalah teratur sekali.
Kalau orang tak reti masak dan tak pernah ke dapur pun boleh je terus buat. Insyaallah...
 
Kepada yang berminat untuk menjadikan taufufah ini sebagai satu sumber pendapatan sampingan, amat digalakan untuk mendapatkan video movie ni kerana di dalam ini juga ada disertakan sekali tip-tip cara membina perniagaan taufufah dari A to Z . Perkongsian maklumat yang penting untuk mereka-mereka yang masih mentah dan baru dalam dunia perniagaan pasar malam. Syabas En Hairul.

Azmawati Zohri
Owner & Founder
www.MySabun.Com





Panduan Video Memudahkan Pembelajaran


Gambar Faizal"Kali pertama saya ingin belajar membuat taufufah sejak tahun 2002 lagi. Masa itu saya masih belajar di UiTM dan saya kerap berniaga dalam karnival atau festival melibatkan kolej. Sejak itu juga saya cuba mencari resepi dan panduan membuat taufufah. Malangnya, kebanyakan panduan tidak lengkap dan sukar dipahami tanpa video dan gambar.

Akhirnya, pada tahun ini, saudara Hairul, telah menulis video rahsia taufufah yang amat lengkap. Panduan yang disertakan video amat memudahkan proses pembelajaran membuat taufufah untuk makan sendiri atau berniaga. Ianya amat mudah dan perlu dimiliki oleh sesiapa sahaja yang ingin belajar cara membuat taufufah."

Faizal Syukri
www.faizalsyukri.com




Komen dari Pembeli Panduan lengkap Rahsia Taufufah



testimonial air soya

testimonial air soya

testimonial kelas taufufah

testimonial kelas taufufah

testimonial kelas taufufah

testimonial kelas taufufah

resepi taufufah testimonial

resepi taufufah testimonial

resepi tauhu keras

resepi taufufah testimonial


resepi taufufah testimonial

resepi taufufah testimonial

resepi taufufah testimonial

testimonial air soya

testimonial air soya dan taufufah

Ini merupakan komen yang saya terima dari pembeli melalui mesej facebook

testimonial air soya dan taufufah












Pakej Ini Untuk Kegunaan Sendiri Sahaja

Pakej ini untuk kegunaan anda dan keluarga anda dan bisnes air soya dan bisnes taufufahanda sahaja. Bukan tujuan untuk diedarkan kepada orang lain. Dan bukan tujuan untuk dijadikan bahan mengajar orang lain. Jika rakan-rakan anda berminat untuk belajar, mereka perlu membeli pakej ini sama seperti anda. Barulah adil kan.


Panduan lengkap ini diposkan ke rumah anda

Panduan lengkap ini diposkan ke rumah anda menggunakan Pos Laju. Saya akan memberikan Tracking Pos Laju dan anda boleh melihat sendiri perjalanan panduan lengkap ini ke rumah anda seperti dibawah. Pastikan ada orang di rumah/office untuk menerima panduan lengkap DVD dan bahan taufufah ini. Jika tidak, pihak pos akan tinggalkan kad untuk anda collect sendiri di pejabat pos.


Contoh Tracking Pos Express


Video dalam bentuk video movie

DVD Video Utk Kelas Kek


Kini DVD movie ini boleh dibuka di tv dvd player atau komputer, laptop, notebook, dvd player kereta atau apa sahaja alat yang boleh buka dvd movie. Video ini sangat mudah dibuka. Masuk dvd, menu-menu akan kelihatan. Anda hanya perlu pilih menu dan submenu dengan remote control atau mousse/keyboard dan masuk ke dalam videonya.

Jika tv anda tiada dvd player, anda boleh beli dvd player di hypermarket atau lazada.com.my dgn harga yang murah. Jika notebook anda tiada dvd rom, boleh transfer ke pen drive. Atau boleh minta saya pos panduan ini dalam bentuk usb pendrive (ada tambahan bayaran kos pendrive)


Sudah bersedia membuat Air Soya,
Taufufah, Tauhu Lembut & Keras?


Dapatkan Sekarang
...

Dapatkan Panduan lengkap ini dengan Harga Tawaran RM60.00 sahaja
(Kos termasuk DVD, Starter Kit dan Kos penghantaran)


KLIK DISINI UNTUK CARA MEMBELI


Hanya RM60 Sahaja
Untuk semua modul dan bonus yang berbaloi
Untuk Ilmu menjana pendapatan seumur hidup




Ikhlas dari saya, Mohd Hairul Hissam


Gambar Hairul



Mohd Hairul HIssam
Star Creative Center (JM0570510-X)


Kenali saya melalui blog saya di www.hairul.com
Banyak Resepi Best di blog saya di www.hairul.com

Untuk Pertanyaan Dan Bantuan:
Email Saya: soalan@rahsiabun.com
Boleh sms/call/wassap saya di no h/p saya: +60137757915
Waktu Call/whatsap/SMS ialah dari 11.00 pagi hingga 9.30 malam sahaja
Jika saya tak angkat, mungkin saya berada di luar.
Tinggalkan sms/email dan saya akan reply bila saya balik.




ebook bonus

SAMPLE PERCUMA 3 EBOOK SPECIAL

3 Ebook bergambar ini diberikan percuma
ke email anda pada hari ini juga.
Ruangan email ada dibawah sekali.

Tahukah anda membuat kek batik tidak
memerlukan
oven atau mixer
. Cukup kuali untuk memasak bahannya.
Setelah masak di masukkan ke dalam acuan dan disejukkan.

Potongan buah style hotel ini sangat menceriakan hidangan majlis anda. Barulah gempak majlis anda. Ia menjadikan hidangan anda sungguh menyelerakan dan menyerlah.

Resepi mee goreng mamak ini dari pengalaman saya semasa bekerja di restoran dulu. Memang sedap dan lazat menikmati  mee goreng mamak bersama keluarga.

Anda juga diberi tips bisnes makanan style hotel

Dapatkan segera sebelum ditarik balik.
Ebook ini hanya dihantar ke email anda sahaja.
Sila isikan nama pangilan dan alamat email anda.